Η Lenovo, ο Νο1 κατασκευαστής προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, συμμετέχει στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα. Είτε είσαι μαθητής ή φοιτητής, στην Lenovo θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει.
Το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα υποστηρίζει την εκπαιδευτική διαδικασία με σύγχρονα ψηφιακά μέσα και προσφέρει σε μαθητές και φοιτητές τη δυνατότητα να προμηθευτούν την υποδομή που χρειάζονται για τεχνολογικά εμπλουτισμένη δια ζώσης εκπαίδευση καθώς και εξ αποστάσεως διδασκαλία, διευκολύνοντας παράλληλα την πρόσβαση των παιδιών σε ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό, αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά, μαθητές & φοιτητές 4 έως 24 ετών, καλύπτοντας το σύνολο των εκπαιδευτικών βαθμίδων και προσφέρει επιδότηση 200€ για την αγορά εξοπλισμού (tablet, laptop, desktop).

H υποβολή δήλωσης συμμετοχής γίνεται συνολικά από έναν γονέα για το σύνολο των μελών της οικογένειας που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στο πρόγραμμα. Τα κριτήρια για την ένταξη στο πρόγραμμα βασίζονται στη φόρμουλα του «ισοδύναμου οικογενειακού εισοδήματος, το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 6.000 ευρώ το χρόνο.
Περισσότερες πληροφορίες για τα κριτήρια επιλεξιμότητας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Με το voucher των διακοσίων ευρώ, οι δικαιούχοι μπορούν να καλύψουν μέρος ή όλο το κόστος για την αγορά tablet, notebook, chromebook, 2in1 (notebooks/tablets), desktops, all in one και, υπό προϋποθέσεις, περιφερειακών για σταθερούς υπολογιστές.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα στην ενότητα ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ στην διεύθυνση www.digital-access.gov.gr, ακολουθώντας απλά βήματα. Εφόσον ο αιτών πληροί τα κριτήρια, το voucher θα εμφανιστεί στο λογαριασμό του δικαιούχου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος και θα αποσταλεί στο κινητό τηλέφωνο που έχει δηλώσει μέσω SMS. Μπορούν να εξαργυρωθούν έως 3 vouchers για την επιδότηση μίας και μόνο συσκευής. Δηλαδή, αν σε μία οικογένεια υπάρχουν 3 δικαιούχοι, τότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τα 3 vouchers για την αγορά μίας συσκευής. Οι δικαιούχοι μπορούν προμηθεύονται τον εξοπλισμό της επιλογής τους από όποιον προμηθευτή επιλέξουν από την λίστα εγκεκριμένων προμηθευτών, με όποιο τρόπο αγοράς επιλέξουν (φυσικό κατάστημα, διαδικτυακό κατάστημα, τηλεφωνικές πωλήσεις κλπ.)

H ημερομηνία λήξης του προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα έχει οριστεί η Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021. Μετά την καταληκτική αυτή ημερομηνία δεν θα είναι δυνατή η υποβολή νέων αιτήσεων, η έκδοση vouchers για αιτήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και η χρήση των vouchers για αγορές (εκτός εξαιρέσεων).

Το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα υλοποιείται από τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Ψηφιακή Μέριμνα με Lenovo
Διάλεξε το δικό σου μηχάνημα μέσα από μία ευρεία γκάμα ποιοτικών laptops και tablets που καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες εκμάθησης και φοίτησης εξ’ αποστάσεως.

Flex 5​

2-σε-1 για εσένα που θέλεις να έχεις ευελιξία

Το Lenovo IdeaPad Flex 5 διαθέτει επεξεργαστές και γραφικά εξαιρετικών επιδόσεων καθώς και απολαυστική οθόνη αφής 14” με ανάλυση Full High Defnition (FHD), τεχνολογία IPS και λεπτό πλαίσιο.

Χρησιμοποίησε το IdeaPad Flex 5 ως φορητό υπολογιστή και ως tablet. Αναδίπλωσέ το 360°. Τοποθέτησέ το σε tent mode για να παρακολουθήσεις το μάθημά σου και κράτα άνετα σημειώσεις με το ενσωματωμένο πενάκι του νέου σου 2-σε-1 laptop. Και χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, θα το έχεις παντού μαζί σου.

M10 HD (2nd Gen)

Τablet υψηλών επιδόσεων με λεπτά bezels & φίλτρο προστασίας ματιών

Το Lenovo Tab M10 HD έχει οθόνη υψηλής ανάλυσης 10.1” με 85% αναλογία οθόνης-πλαισίου και ταχύτατο οκταπύρηνο επεξεργαστή με κύρια συχνότητα έως 2,3 GHz.

Απόλαυσε εξαιρετική εμφάνιση, κορυφαία εικόνα και στερεοφωνικό ήχο σε ένα μηχάνημα σχεδιασμένο για όλη την οικογένεια, με προστασία ματιών πιστοποιημένη με TUV και επιλεγμένο περιεχόμενο για παιδιά.

3

Μάθημα χωρίς συμβιβασμούς

Το Lenovo IdeaPad 3 διαθέτει προηγμένους επεξεργαστές και γραφικά για να μπορείς να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές.

Παρακολούθησε το μάθημα με ζωντανή εικόνα FHD ανάλυσης και εντυπωσιακό, στερεοφωνικό ήχο χάρη στα διπλά ηχεία με Dolby Audio. Κλείσε την web κάμερα σε μόλις ένα δευτερόλεπτο, εύκολα κι εγγυημένα, με το φυσικό κλείστρο ασφαλείας του IdeaPad 3.

M10 FHD Plus (2nd Gen)

Smart tablet 10.3″ με κορυφαία χαρακτηριστικά

Το Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) διαθέτει ξεχωριστό μεταλλικό design, οθόνη FHD 10,3″ και διπλά ηχεία για να σου προσφέρει την απόλυτη multimedia εμπειρία.

Μπορείς ακόμα να μετατρέψεις το Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) σου σε smart hub καθώς και να αξιοποιήσεις το Google Assistant για μια πιο hands-free καθημερινότητα. Έχε το μαζί σου τόσο στο μάθημα όσο και μετά. Τip. Προστάτευσε το υπέροχο μεταλλικό φινίρισμα του νέου tablet σου με την ειδική folio case της Lenovo.

Slim 1

Η καθημερινή computing παρέα σου

Το Lenovo IdeaPad Slim 1 είναι η καλύτερη on-the-go επιλογή. Με βάρος λιγότερο από ενάμισι κιλό και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, αυτό το λεπτό μηχάνημα που θα σε συνοδεύει παντού.

Η FHD οθόνη 14” (1920×1080) με λεπτά bezels για μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής, καθώς και το σύστημα Dolby Audio™ για κρυστάλλινο ήχο, θα σε κάνουν να μη θέλεις να χάνεις μάθημα.

M10

Οικογενειακό tablet 10.1″ με καθηλωτικά multimedia

Το Lenovο Tab M10 είναι ένα εντυπωσιακό tablet, με οθόνη FHD και διπλά μπροστινά ηχεία που υποστηρίζουν Dolby® Atmos®, που έχει εκπληκτική οπτικοακουστική απόδοση. Είναι τόσο λεπτό (8,1 mm) και ελαφρύ (λιγότερο από μισό κιλό) που θα ξεχνάς ότι το έχεις στην τσάντα σου.

Κάτω από το κομψό εξωτερικό του Tab M10 υπάρχει ένας ισχυρός οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon™. Επιπλέον, η μεγάλη RAM και ο ευρύς αποθηκευτικός του χώρος, καθιστούν αυτό το tablet ιδανικό για e-class αλλά και ακόμα περισσότερα.

Ανακάλυψε περισσότερα προϊόντα Lenovo εδώ:

Δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις με τόσα χαρακτηριστικά;

© 2021 Lenovo. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.